Vi har ledige pladser 

Botilbudet i Holsted har 3 ledige pladser til beboere i alderen 18 – 35 år ved indskrivning. Botilbudet tager afsæt i et helhedsorienteret menneskesyn og anerkendende pædagogik. Gennem en struktureret og målrettet hverdag i et hjemligt miljø, søger vi trivsel og udvikling for vore beboere. Vore beboere omfattes af en tydelig kontakt med personale, der tager udgangspunkt i omsorg, grænser og tryghed for den enkelte. Dagligdagen foregår i et nærende miljø, hvor der kan skiftes imellem kontakt til højskolens deltagere i et fællesskab rigt på ressourcer og overskud og det lille nære miljø på Botilbudet, hvor der er tid til fokus og forståelse for den enkelte beboers problemer og behov.

Vi arbejder med KRAP-Kognitiv, Ressourcefokuseret og Anderkendende Pædagogik til:  

  • At skabe et rummeligt, trygt bosted og miljø for unge mellem 18-29 år, hvor der er mulighed for optimal personlig udvikling og social træning, samt at yde pædagogisk støtte til unge, der endnu ikke formår helt at mestre eget liv.
  • At drage omsorg for de unges fysiske og psykiske velfærd, da dette er en forudsætning for deres videre udvikling.
  • At opbygge og styrke de unges selvværdsfølelse igennem mødet med troværdige og tydelige personale, som er i stand til at møde dem anerkendende, ligeværdigt og respektfuldt.
  • At de unge støttes og styrkes i at indgå i sociale sammenhænge og relationer, da vi alle har brug for at være en del af noget og være noget for andre.
  • At de unge afklares og forberedes i forhold til beskæftigelse, således at de har noget at stå op til om morgenen.
  • At beboerne får tydeliggjort egne mål og ønsker for fremtiden og derefter får personlig støtte til at få opfyldt disse og dermed på sigt bliver i stand til at være selv forsørgende.
  • At de unge så vidt som muligt opnår et afklaret forhold til deres familie og netværk, således at der skabes en positiv dialog mellem netværket og den unge.
  • At de unge bliver selvhjulpne og kan klare den praktiske af hverdagen. Samt at de styrkes i troen på sig selv og bliver i stand til at træffe gode selvstændige beslutninger for eget liv. 

Læs mere i vores brochure

Flere artikler om pædagogik:

ADL i praksis

ADL i praksis

I det daglige pædagogiske arbejde har vi fokus på almindelig daglig levevis. Det er ydmygt og vedvarende arbejde som handler om at højne beboerens almene velbefindende ved, at han anspores til at holde god hygiejne osv.

Inklusion i praksis

Inklusion i praksis

Botilbudet i lægger vægt på, at alle mennesker her på stedet lærer, at forskellighed ikke er forhindring, men at forskellighed er udtryk for mangfoldighed. Vi gør et stort nummer ud af, at der skal være plads til at alle – uanset størrelsen og arten af deres bidrag.

Kampagne for at samle affald på Rømø

Kampagne for at samle affald på Rømø

Kampagne for at samle affald på Rømø Havet optager omkring 71% af jordoverfladen, og dens balance er central for en bæredygtig fremtid. Miljøministeriet skriver: Hvert år driver mere end 1.000 tons affald i land på danske strande — og det er kun toppen af isbjerget,...